Nivå VVS Teknik, der holder til i Fredensborg, er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år. Pressefoto

Nivå VVS Teknik, der holder til i Fredensborg, er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år. Pressefoto

Lokale vvs'ere i finalen til 'Årets håndværker 2019'

Både Nivå VVS Teknik og Dyrstrøm VVS i Humlebæk med i feltet ved kåringen i april i Cirkusbygningen i København

Når kåringerne af 'Årets håndværker 2019' finder sted onsdag 10. og torsdag 11. april i Cirkusbygningen i København, vil Nordsjælland være godt repræsenteret ved det stort anlagte awardshow for byggebranchen.

Nivå VVS Teknik, der holder til i Fredensborg, og Dyrstrøm VVS i Humblebæk er finalister i kategorien 'vvs’er (5-9 ansatte)'.

Virksomhederne er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne.

Sad alene på kontoret

Esben Øksne Jørgensen fra Nivå VVS Teknik fortæller, hvordan han fandt ud af at de var blevet finalist:

"Jeg sad faktisk alene på kontoret, da der tikkede en e-mail ind fra Anmeld Håndværker, hvor der i emnefeltet stod 'Tillykke med Jeres finalistplads'. Jeg blev helt vildt glad, og begyndte straks at ringe rundt til alle medarbejdere og fortælle den gode nyhed," fortæller han i en pressemeddelelse fra bygogbolig.dk.

"Vi ser alle frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen, og det gør da heller ikke noget, hvis vi tager pokalen for med hjem," fortsætter Esben Øksne Jørgensen i pressemeddelelsen.

Også Lars Dyrstrøm fra Dyrstrøm VVS måtte dele budskabet med sine medarbejdere med en morgenbesked videre, da han så mailen fra Anmeld Håndværker:

En fælles bedrift

"Det er jo en fælles bedrift. Uden mine dygtige medarbejdere ville vi aldrig få så flotte kundeanmeldelser, og uden dem var vi ikke blevet finalist. Så jeg er utrolig stolt af dem alle. Jeg glædes over at blive finalist for første gang - det føles som en stor ære, da der er mange dygtige virksomheder med i opløbet," udtaler Lars Dyrstrøm i pressemeddelelsen.

"Vi er gået målrettet efter en høj score på vores kundeanmeldelser, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen," fortsætter han.

5.000 firmaer anmeldt

Mere end 5.000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Alle vurderes løbende af deres kunder på fem parameter - aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning.

"Det er ottende gang, vi ser en positiv udvikling. Fremgangen er størst på aftale-området, hvor karakteren nu ligger på flotte 4,84 ud af en skala, der går til 5,00," fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og 'Årets håndværker 2019'.

"Det går således fortsat fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode serviceoplevelse hos kunderne,” fortsætter han i pressemeddelelsen fra bygogbolig.dk.

jesl

Publiceret 23 February 2019 10:00