Elisabeth Mørch synger Karen Jönsson i Nivå Amatør Teater.

Elisabeth Mørch synger Karen Jönsson i Nivå Amatør Teater.

Nostalgiske dansk jazzmelodier og Dario Fo

Karen Jönsson leverer musikken og Dario Fo grinene i Teaterhuset

Så er der musikalsk nostalgi og Dario Fo. Det er Nivå Amatør Teater der inviterer til to arrangementer i Teaterhuset i Nivå.

Søndag 10. marts kl. 15.00 står den på 'Betty and the Boys' og Karen Jønsson. Denne dag vil bandet fokusere på Karen Jönssons musik og tekster, samt den musik Jönsson selv var inspireret af, mens hun levede fra 1909 til 1942.

"Karen Jönsson var en dansk jazzpianist og sangerinde. Til trods for hendes korte liv nåede Jönsson at skrive og synge udødelige klassikere som `Hvorfor er lykken så lunefuld´, `Han kommer og banker´ og `I aften´. I 2012 udgav 'Betty and the Boys trio' cd´en: Musikken er af Karen Jönsson´. Denne cd hylder Karen Jönssons alsidige og smukke repertoire, et repertoire som hun komponerede og sang gennem sin desværre alt for korte karriere. Betty and the Boys har gennem en årrække arbejdet med Jönssons som en af de danske komponister, der sammen med Kai Normann Andersen har leveret unikke sange til den danske sangskat," skriver Nivå Amatør Teater i en pressemeddelelse.

Dario Fo på scenen

I 2019 kaster Teaterkatten sig over Dario Fos vanvittige komedie ”Ægteskab på vid gab”. Stykket tager pulsen på det åbne parforhold. Hvordan klarer hustruen sig med mandens mange elskerinder – den ene yngre end den anden? Er den rigtige løsning skilsmisse, selvmord eller måske at finde sin egen elsker? Og hvordan håndterer manden, at hustruen har fundet en ny mand, hun vil dele tilværelsen med?

Dario Fo tager livtag med denne stadigt aktuelle problemstilling med store følelser og vittige ordspil, skriver Nivå Amatør Teater.

Stykket kan ses tirsdag 26. marts kl. 20.00. Billetter til begge forestillinger kan bestilles på 2712 2813 eller nivaateater@live.dk.

Kapp

Publiceret 17 February 2019 07:00