Vinterferie for børn på Louisiana

Masser af aktiviteter for børnene på Louisiana

Der er masser af aktiviteter i vinterferien for børn i Louisiana Børnehus fra 9. til 17. februar.

Hver dag mellem kl. 11 og 17 - undtagen mandag - er der masser af ting som børn, unge og deres familie kan kaste sig ud i. Det er blandt andet værksteder og familieomvisning.

Inspirationen til aktiviteterne kommer fra for eksempel den britiske maler Cecily Browns kraftfulde værker, der gennemstrømmes af liv, bevægelse, farver og fortællinger. Det er også udstillingen med Dea Trier Mørchs fine grafiske arbejder, hendes linoleumssnit, der skildrer det nære liv, fødslen, moderfiguren, hverdagen og det politiske oprør, der skal skabe ideer. Og så kommer der også inspirationen fra den chilenske tegnestue Elemental's originale arkitektur og selvfølgelig også andre værker fra Louisianas samling.

Her dag fra kl 11 til 17 er der tegneværksted, hvor omdrejningspunktet altså er Dea Trier Mørch og din nære verden. Her tegner man en plakat i kul med motiver fra sit hverdagsliv. Man kan også besøge lerværksted, hvor den står på skulpturelle hoveder og abstrakt ansigt i ler, som er inspireret af Tal R, Svend Wiig Hansen og Adam Fischer

I maleværkstedet er det så Cecily Brown, der er inspirationen, og i byggeværksted står den på 'halve huse', som altså er inspireret af den chilenske tegnestue Elemental. Her kan man bygge sit eget halve hus. Og endelig i skulpturværksted kan man blive inspireret af Robert Jacobsens rummelige skulpturer. Med limpistol bygger og former man sin egen skulptur i pap.

Publiceret 09 February 2019 09:00