12. januar er der nytårsgallafest på Nødebo Kro. Musikken bliver leveret af Wienertrioen.

12. januar er der nytårsgallafest på Nødebo Kro. Musikken bliver leveret af Wienertrioen.

Nytårs-gallafest på Nødebo kro

Det nye år bliver fejret på Nødebo Kro 12. januar

12. januar kl. 17 er der nytårsgallafest på Nødebo Kro.

Det nye år på kroen bliver nemlig fejret med en stor nytårsfest. Musikken til både taffel og dans leveres af Wienertrioen, og der vil blive spillet op til Lanciers flere gange i løbet af aftenen.

"Det bliver en stemningsfuld aften med damer i lange kjoler og herrer i smoking. Man mødes over velkomstdrinken og marcherer ind til de festligt dækkede borde, hvor kandelabrene lyser op. Under den tre retters festmiddag spilles der liflig taffelmusik. Kaffen nydes i Krostuen og Driverhuset, mens salen bliver gjort klar til dansen," skriver kroen i en pressemeddelelse.

Wienertrioen er det faste element til gallafesten. Trioen består af professionelle musikere, der har spillet sammen siden 1989. Anne Marie Kjærulff på violin spiller til daglig i DR SymfoniOrkestret, mens Nina Reintoft på cello spiller i Det Kongelige Kapel. Pianisten Lene Buch Rasmussen er organist ved Hasle Kirke.

Der er begrænset plads til nytårsballet, og det er nødvendigt at købe billet i forvejen. Salget af billetter foregår online på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk. Salget slutter onsdag 9. januar kl. 12.

Publiceret 10 January 2019 07:00