I mange år har der været tradition for, at stationspladsen øst for Humlebæk station prydes med lysene fra et stort og flot juletræ.

I mange år har der været tradition for, at stationspladsen øst for Humlebæk station prydes med lysene fra et stort og flot juletræ.

Så tændes juletræet på stationspladsen i Humlebæk

Mød op 2. december kl. 16

Søndag 2. december klokken 16, tændes lysene på juletræet i Humlebæk.

I mange år har der været tradition for, at stationspladsen øst for Humlebæk station prydes med lysene fra et stort og flot juletræ. Det er som sædvanligt Grundejerforeningen for Humlebæk, som arrangerer 'Byens Juletræ', og formand Carsten Nielsen er glad for, at der i mange år har været et fint samarbejde med Humlebæk Dagcenter, som holder ekstraordinært åbent og byder på julegløgg og æbleskiver samt tilbyder gode idéer til julegaver.

Byorkester spiller

Fredensborg Byorkester er også med ved arrangementet.

I år er det Rasmus Meyer, Krogerup Højskoles nye forstander, som holder juletræstalen og tænder de mange energirigtige julelys.

Træet har haft et rigt og godt liv på Gammel Strandvej i Humlebæk, men er blevet alt for højt, og derfor ønskede grundejeren at fælde træet, og hvad kan være et bedre endeligt for et stolt træ – end at blive til Humlebæks Juletræ.

Grundejerforeningen sørger selv for at, træet blive fældet og transporteret til stationspladsen, og Carsten Nielsen vil i bedste skovhuggerstil fælde træet, og sammen med bestyrelsesmedlem Otto Vang, få træet placeret sikkert og godt på pladsen mellem stationen og Humlebæk Strandvej.

-vik

Publiceret 29 November 2018 07:00