Tegnestuen Elementals varemærke er at vende tingene om, gøre op med vante forestillinger og se nye og realiserbare. Pressefoto

Tegnestuen Elementals varemærke er at vende tingene om, gøre op med vante forestillinger og se nye og realiserbare. Pressefoto

En idealistisk tegnestue - og et berygtet stadion

foredrag Museumsinspektør og kurator Kjeld Kjeldsen fortæller i Louisiana Lecture onsdag 21. november kl. 19.30 om samarbejdet med den chilenske tegnestue Elemental og den Pritzker Pris-vindende grundlægger Alejandro Aravena - og om den aktuelle udstillings tilblivelse.

Udstillingen 'Arkitekturens Værksteder: So Far … Elemental/Alejandro Aravena' kan ses frem til 28. februar.

Tegnestuen Elementals varemærke er at vende tingene om, gøre op med vante forestillinger og se nye og realiserbare . De er med andre ord en 'do-tank' - ikke bare en tænketank. Kjeld Kjeldsens foredrag i Koncertsalen ledsages af billeder fra udstillingen.

Martin Keiding, arkitekt og chefredaktør for magasinet Arkitekten, følger op med fortællingen om Chiles pavillon på dette års arkitektur-biennale i Venedig. Keiding gennemgår pavillonens arkitektoniske præsentation og fortolkning af det berømte og berygtede nationalstadion i Santiago.

Det bliver også en aften om Chiles dramatiske historie bl.a. under Augusto Pinochets diktatur. Tilmelding tilrådes på www.louisiana.dk.

jesl

Publiceret 16 November 2018 09:44