Årets forestilling med Nivå Amatør Teater foregår på plejehjemmet Alders Hvile op mod juletid. Pressefoto

Årets forestilling med Nivå Amatør Teater foregår på plejehjemmet Alders Hvile op mod juletid. Pressefoto

Amatørteatre opfører julegyserkomedie

Nivå Amatør Teater har sammen med Allerød Amatør Teater 25. november premiere på 'Næste Stop Venedig'

Marie Louise Frifelt fra Allerød Amatør Teater blev inviteret til Nivå og instruerede Erik Balling-forestillingen 'Nielsen' hos NAT i 2017. Under prøverne opstod nogle idéer til en forestilling, som man har arbejdet videre med, og søndag 25. november kl. 15 kan man holde urpremiere på 'Næste stop Venedig'.

I den nye forestilling har skuespillerne skabt deres egne roller i samarbejde med instruktøren. De har fået af vide, at grænserne kun bliver sat af deres egen fantasi - og det har ikke manglet.

Marie Frifelt har inviteret både skuespillere fra NAT og skuespillere fra Allerød Amatør Teater med i forestillingen. Det er blevet til 12 meget forskellige karakterer i en forestilling uden grænser, lyder det i en pressemeddelelse fra Nivå Amatør Teater.

Forestillingen finder sted på plejehjemmet Alders Hvile. Her er kun fire (levende) beboere tilbage, Alma, Martha, Svend og Margrethe. Og plejerne består af arbejdsnarkomanen Hjørdis, den unge praktikant Frida, der er placeret her af kommunen, samt de to sygeplejersker Selma og Louise, som vist nok ikke er helt normale.

Noget magisk skal til at ske på Alders Hvile. I starten af december er det nemlig 'Ønskernes nat', hvor alle otte planeter står på linie, og hvor det, man ønsker sig allermest, sker. Og hvad sker der, hvis alle fire beboere på Alders Hvile ønsker sig det samme?

Spilletider og billetter til 80 kr. via www.nivaateater.dk eller på tlf. 2712 2813.

Publiceret 10 November 2018 10:30