Bogværket fortæller kommunens natur, historie, kultur og samfundsforhold - her Humlebæk Bådeværft. Pressefoto

Bogværket fortæller kommunens natur, historie, kultur og samfundsforhold - her Humlebæk Bådeværft. Pressefoto Nana Reimers /

Klogere på Fredensborg med nyt stort bogværk

Fagredaktør fortæller på udgivelsesdagen 13. november

Tirsdag 13. november udkommer Trap Danmarks bog om Fredensborg Kommune. Det har Humlebæk Bibliotek og Fredensborg-Humlebæk lokalhistoriske Forening valgt at markere med et foredrag om hele Trap Danmark-bogværket, som, når det er færdigt i 2021, vil omfatte 34 bind.

Fagredaktør hos Trap cand.mag. Stefanie Høy Brink vil fortælle om Trap-projektet og bogen om Fredensborg Kommune på Humlebæk Bibliotek 13. november kl. 19.30 i Store Sal.

En række personer fra kommunen er involveret i projektet. Aftenens foredragsholder er bosiddende i Humlebæk, og af andre kan nævnes Finn Kamper-Jørgensen, fagkonsulent på sundhedsområdet, arkivar Lise Schifter fra Fredensborg Arkiverne og Peter Heiberg, formand for Lokalhistorisk Forening.

I alt 154 forskere og eksperter har bidraget til den rigt illustrerede bog med viden om det væsentligste fra Endrup til Kokkedal og fra Sørup til Humlebæk.

Bogen, der kan købes i Fredensborg Boghandel eller lånes på biblioteket, er baseret på indholdet i Trap Danmark 6. udgave, og er suppleret med et kort over kommunen og forord af borgmester Thomas Lykke Pedersen.

jesl

Publiceret 04 November 2018 11:27