Coloplast skifter ud i toppen af ledelsen

Koncerndirektør for Coloplast’s kroniske forretning, Kristian Villumsen, som ny administrerende direktør

Navne Lars Rasmussen fratræder sin stilling som administrerende direktør i Coloplast A/S. Bestyrelsen har valgt nuværende koncerndirektør for Coloplast’s kroniske forretning, Kristian Villumsen, som ny administrerende direktør.

Efter 30 år hos Coloplast, heraf 17 år i direktionen og 10 år som administrerende direktør, har Lars Rasmussen valgt at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Coloplast A/S. Det sker med virkning fra 4. december 2018. Lars Rasmussen er blevet nomineret af bestyrelsen til at blive bestyrelsesformand for Coloplast A/S efter Michael Pram Rasmussen ikke genopstiller ved generalforsamling 5. december.

"Det har været en stor glæde at arbejde i Coloplast i mere end 30 år og at have haft rollen som administrerende direktør i en periode, hvor vi har haft mulighed for at skabe et af verdens bedst indtjenende medicoselskaber. Selskabet har gennemgået en transformation og er i dag et b. Jeg er beæret over, at Coloplast’s bestyrelse har valgt at nominere mig til formand," siger administrerende direktør Lars Rasmussen, Coloplast.

Kapp

Publiceret 02 November 2018 10:25