Der var udsolgt til premieren på FoodyFredensborg. Nu er billetsalget til den næste FoodyFredensborg gået i gang. Pressefoto

Der var udsolgt til premieren på FoodyFredensborg. Nu er billetsalget til den næste FoodyFredensborg gået i gang. Pressefoto

Fantastisk start på FoodyFredensborg

´

Fritid Der var udsolgt til premieren på FoodyFredensborg, og organisationen kunne ikke have forestillet sig en bedre start. Nu er billetsalget til den næste FoodyFredensborg gået i gang - næste arrangement afholdes fredag 5. oktober. og billetter kan købes på deres hjemmeside.

”Vi havde en fantastisk premiere,” fortæller Helle Tingsted, som er en af initiativtagerne bag FoodyFredenborg.

”Alle aldre var repræsenteret. Jeg tror, den yngste var under et et år og den ældste over 90, og det er netop ideen med projektet, at bringe folk sammen på tværs af aldre.”

For FoodyFredensborg handler det ikke kun om at spise, det handler om at bringe folk sammen og inspirere, derfor vil der også altid være en aftenens gæst, som holder et indlæg på et kvarters tid om noget interessant. FoodyFredensborg er en nystartet forening som har til formål, at styrket sammenholdet mellem mennesker ligegyldig alder. En god samtale og et godt venskab kan sagtens starte med sætningen: ”...vil du række mig kartoflerne...?"

De næste to spisninger afholdes 5 oktober og 2 november i Kulturhuset. Se mere på hjemmeside: www.foodyfredensborg.dk.

Kapp

Publiceret 01 October 2018 09:00