Hanne Iftikhar, Kokkedal, der har overtaget posten som næstformand, har været medlem af bestyrelsen siden 2015. Foto: Peter Klar

Hanne Iftikhar, Kokkedal, der har overtaget posten som næstformand, har været medlem af bestyrelsen siden 2015. Foto: Peter Klar

Diabetesforeningen har fundet ny næstformand

Hanne Inftikhar overtager posten i lokalforeningen efter Birgitte Ertbergs pludselige død

foreninger Efter Birgitte Ertbergs pludselige dødsfald i maj har bestyrelsen for Diabetes Lokalforening for Hørsholm-Fredensborg konstitueret sig selv og fundet en afløser for den afholdte næstformand.

Det blev Hanne Iftikhar, Kokkedal, der har overtaget posten som næstformand.

I bestyrelsen siden 2015

Hun har været medlem af bestyrelsen siden januar 2015, hvor hun blev valgt ind i forbindelse med sammenlægningen af de to lokalforeninger for Fredensborg og Hørsholm. Først som suppleant og senere samme år indtrådte hun som fuldgyldig medlem af bestyrelsen, i februar 2017 blev hun genvalgt.

Diabetesforeningen har tæt på 1.000 medlemmer i Hørsholm-Fredensborg og er en af de største lokalforeninger i Region Hovedstaden.

Diabetes Lokalforeningen i Hørsholm-Fredensborg arbejder med tre hovedformål: Oplysning, forebyggelse og motivation. Lokalforeningens informationsaktiviteter har til formål at forbedre livsvilkårene for personer med diabetes og gøre dem bedre til selvmotivation.

jesl

Publiceret 04 September 2018 09:00