Red barnet mangler indsamlere

Søndag 2. september samler Red Barnet ind ved den årlige landsindsamling

indsamling Hver time er der børn, der kæmper for at overleve. Det er børn, der sulter og er ved at tabe kampen mod underernæring. Børn, der flygter fra bomberne i de voksnes krig. Børn, der bliver udsat for vold. I Danmark er det børn, som oplever mobning, overgreb, digitale krænkelser og social isolation.

Søndag 2. september samler Red Barnet ind til de mest udsatte og sårbare børn, men organisationen mangler indsamlere.

En tryg opvækst

"Red Barnet kan ikke se stiltiende på, at børn i Danmark eller ude i verden får ødelagt deres muligheder for at være børn. Vi kan ikke acceptere, at de ikke trives, ikke kommer i skole eller er udsat for vold eller overgreb. Alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Derfor går pengene fra dette års landsindsamling til, at alle børn kan få mulighed for at udleve deres fulde potentiale, leve i tryghed og få en ordentlig skolegang," siger Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

Enkelt at bidrage

Red Barnet har gjort det enkelt at være indsamler. Igen i år kan man som indsamler selv vælge sin rute direkte på Red Barnets hjemmeside www.redbarnet.dk. Herefter sender Red Barnet en indsamlingsbøtte hjem til indsamlerne på deres adresse, og så er er der kun tilbage at tage familie eller venner under armen og gå ud og ringe på dørene den 2. september.

Jo flere frivillige indsamlere, der går på gaden i Fredensborg, jo flere børn kan Red Barnet hjælpe både herhjemme og ude i verden.

-vik

Publiceret 16 August 2018 09:29