Arkivfoto: Mostphotos.com

Arkivfoto: Mostphotos.com

Skriv en fantasynovelle og vind rejse til London

Børn og unge mellem 10 og 18 år med skrivelyst kan deltage i fantasykonkurrence og vinde en tur til Warner Bros Studio i London

Bøger Er man til drager, trolddom, helte og fremmedartede verdener, og kan man lide at skrive spændende historier, så inviterer Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med Herlufsholm Fantasy Bogmesse til en stor novellekonkurrence. Her har man chancen for at vinde en rejse til Warner Bros Studio i London, hvor filmene om Harry Potter blev lavet.

For at deltage i konkurrencen skal man være i aldersgruppen 10 til 12 år, 13 til 15 år eller 16 til 18-år, og så skal man brænde for at skrive fantasy. Ved fantasy forstås, at historien skal indeholde magi, noget overnaturligt eller noget med fabeldyr. Indsendte noveller skal være på dansk og højst fylde 10 A4-sider.

Noveller indsendt via Fredensborg Bibliotekerne deltager først i en lokal konkurrence. Derefter deltager de bedste regionalt og så nationalt. Yderligere information, kan ses på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under ”Børn & forældre” eller i en folder, som kan hentes på biblioteket.

Kapp

Publiceret 09 August 2018 10:52