Rikke Forchhammer stopper på Krogerup Højskole den 31. juli 2018.
Rikke Forchhammer stopper på Krogerup Højskole den 31. juli 2018.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Krogerup-forstander stopper

Rikke Forchhammer stopper som forstander på højskolen

Krogerup Højskole skal på jagt efter en ny forstander, for efter 10 år som forstander stopper Rikke Forchhammer.

“Jeg er vild med Krogerup og alt det, skolen står for og indeholder. Jeg er også rigtig glad for at være forstander, så beslutningen om at stoppe har strakt sig over meget lang tid og har ikke været let,” siger hun i en pressemeddelelse.

Rikke Forchhammer der har været på højskolen i 35 år begrunder også sin afgang med, at der er styr på butikken.

“Jeg er stolt af at kunne aflevere Krogerup Højskole-stafetten i god form med mange elever og en sund økonomi. Det må være det bedste udgangspunkt, at en ny forstander kan overtage en skole med stor succes. En forstander som kan være med til at føre Krogerup videre med ny energi, nye idéer og friske fremtidsperspektiver. Det kan blive rigtig godt for Krogerup,” siger hun.

Vild med at rejse

Den 60-årige forstander, der er gift med den syv år ældre Nies Ekner, havde, allerede inden hun blev forstander, planer om at prøve nye udfordringer. Blandt andet vil hun fremover koncentrere sig om sine musiske aktiviteter.

“Jeg er i den heldige situation at Nils' og min økonomi tillader dette, også selvom det skulle vise sig ikke at være så indbringende. Vi har købt et dejligt hus i Espergærde, som vi glæder os til at flytte ind i,” siger hun.

“Jeg glæder mig til en mindre presset dagligdag. Min mand er stadig frisk på det hele. Det skal han blive ved med at være til alle de sjove ting, vi nu får mulighed for at gøre sammen. Vi er jo vilde med at rejse, at lave projekter og eventuelt bo noget tid af året i det sydlige Afrika,” siger hun. /pm

Publiceret: 10. Oktober 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt