Hvert år deltager cirka 2000 gæster i Kulturfestivalen, som tidligere gik under navnet Kokkedal Byfest. Pressefoto
Hvert år deltager cirka 2000 gæster i Kulturfestivalen, som tidligere gik under navnet Kokkedal Byfest. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kokkedal Byfest bliver til Kulturfestival

Tre dage med musik, fest og farver skifter status fra byfest til kulturfestival

I år er sjette gang, Kokkedal på Vej går sammen med lokale foreninger og institutioner om at arrangere Kokkedal Byfest - denne gang under navnet Kokkedal Kulturfestival.

I samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne og Kokkedal på Vej åbner Kokkedal Kulturfestival torsdag 18. maj hos Café Naboskab kl. 18.30-20.Aftenen byder på fællesspisning og en rejse gennem Gasolins musikalske univers, præsenteret af musikeren Thomas Ulrik Larsen og hans band.

Fællessang og højtlæsning

Plejecenter Egelunden har markedsdag fredag 19. maj fra kl.10-14, hvor man kan gøre et godt fund, nyde kaffe og kage i caféen, synge med, når Bjarne spiller for og lytte til digte og historier, når Ann Thostrup læser højt.

Samme dag holder Børnehusene Kokkedal en stor fest på plænen ved Egedal Medborgehus fra kl. 15-18. Byens kommunale vuggestuer, børnehaver, fritidshjem og fritidsklubber optræder med sange for de fremmødte publikummer. På plænen er opstillet boder med underholdning for børn. Dagen igennem er der mulighed for at købe økologisk mad, mens elever fra Fredensborg Musikskole underholder på scenen.

Festivalen slutter 20.maj med en stor familiedag ved Egedal Medborgerhus. srj

Publiceret: 15. Maj 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere