Arkivfoto: Claus Beyer
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kendt skuespiller rystet over indbrud ved højlys dag: "Der var nogen hjemme - og 2 arabere kørte væk i sort Peugeot"

 

Skuespiller, filminstruktør og byrådskandidat for Liberal Alliance, Tomas Villum Jensen, er rystet. Torsdag fik han et ubehageligt opkald fra den håndværker, der arbejder på hans hus ved Humlebæk i Nordsjælland.

Det skriver BT.

"Jeg sidder på kontoret, da han ringer og fortæller, at han lige har overrasket tre indbrudstyve, som var brudt ind i vores hus med handsker, hætter og halvmasker på. Og man kan høre på ham, at han er rystet - som i rystet," fortæller Tomas Villum Jensen til BT få timer efter indbruddet.

De tre personer - en dansk udseende og to arabisk udseende - havde kastet en stor sten gennem ruden og stjålet familiens stationære computer, inden håndværkeren overraskede de tre og råbte dem an.

Huset er sikret med alarm - og masser af klistermærker, der afslører, at huset er videoovervåget. Men da håndværkeren torsdag var i huset, var alarmen ikke sat til.

"Så gik den ikke længere. Indbrud i huset. Vores 6 Indbrud i vores huse på 6 år - 1 om året. Nordsjællands Politi fortæller mig, at de er underbemandede big time og ikke rigtigt kan gøre noget. Men de sender en tekniker senere. Lad os hjælpe politiet NU - 3 tyve kører væk i en 5 dørs sort Peugeot model 306 fra 1997 med Reg: VH 34 813 el. VH 34 814 Fyrene var 1 Dansk udseende og 2 arabisk udseende gutter - de talte engelsk," skriver Tomas Villum Jensen på sin Facebook-profil.

Publiceret: 17. November 2017 07:20
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere