Philip Hansen og holdkammeraterne kæmpede forgæves i Brede. Billedet snyder, idet det var voldsomt regnvejr gennem hele kampen.
Philip Hansen og holdkammeraterne kæmpede forgæves i Brede. Billedet snyder, idet det var voldsomt regnvejr gennem hele kampen.
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Humlebæk var det bedste hold

Men talent rakte ikke mod rutinen, og så tabte man 2-1 i Brede

Af Bo Hilsted

Humlebæk var på lid af en opgave mod nedrykkerne fra Brede, idet holdet måtte se bort fra tre af de bærende, rutinerede kræfter.

Men de unge steppede op og gav hjemmeholdet kamp til stregen, og var Tobias Grimstrups mål i anden halvleg ikke blevet annulleret, var det helt sikkert blevet til point.

”Jeg er ikke så imponeret af nedrykkerne,” sagde træner Morten Kristensen efter kampen, ”vi stillede med et hold, der i gennemsnit var 20 år, og vi havde fortjent at vinde.”

Men Brede var rutinerede og dygtige til at meget ud af lidt, og så havde de marginalerne på deres side på en bane, der blev helt ødelagt, som kampen skred frem.

Brede scorede efter 25 minutters spil, øgede til 2-0 midt i anden halvleg, inden Karl Frederik Goeskjær reducerede til 2-1, som blev kampens resultat.

”Men jeg er ikke bekymret, vi har talentet, og vi skal nok blive bedre endnu, så vi har revanche mod nedrykkerne,” sluttede træneren.

Der var debut til Thomas Birch, 17 år, der spillede en god kamp som venstre kantspiller.

 

Humlebæk møder Hornbæk på hjemmebane lørdag 16. september kl. 13.30.

Publiceret: 09. September 2017 19:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt