Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Glemt passager tævede togfører

En 56-årig mand blev onsdag eftermiddag meget sur over, at han ikke kom af kystbanetoget i tide. Og så lod han sin vrede gå ud over en kvindelig togfører. Han slog hende, så hun væltede, og er nu sigtet for vold.

Episoden udspillede sig på Nivå Station omkring klokken 16.30. Toget var nået til endestationen i Nivå og var på vej til vendepladsen før en ny tur sydpå.

Togføreren havde over højttalerne forklaret passagererne, at alle skulle ud, fordi toget ikke kørte videre. Det nåede den 56-årige ifølge vicepolitikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi ikke.

“Han fortalte, at han ikke var hurtig nok,” fortæller Hattel. Og så blev han sur: Først forlangte han at få togførerens navn, og så begyndte han at filme hende med telefonen.

Det ville togføreren ikke finde sig i og holdt hånden op foran ansigtet, hvorefter den 56-årige slog kvinden, så hun faldt om på gulvet. Hun forsøgte ifølge egen forklaring at vriste mobiltelefonen fra manden, fordi hun frygtede, at manden ville bruge den til at slå hende med.

Efter episoden gik manden væk fra togføreren og blev senere anholdt og er nu sigtet for vold.

Ifølge Nordsjællands Politi er manden hjemløs, men hører til i Helsingør.

Publiceret: 16. Marts 2017 11:15
Leveret af Ugebladet
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt