Det er vigtigt at lære børn og unge at færdes trygt og dannet i den digitale verden og på de sociale medier. Pressefoto
Det er vigtigt at lære børn og unge at færdes trygt og dannet i den digitale verden og på de sociale medier. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fredensborgs unge skal lære digital dannelse

65 politikere, ledere og forældrerepræsentanter til dialogmøde på rådhuset

Kommunens børn og unge skal lære at færdes trygt og dannet i den digitale verden og på de sociale medier. Derfor udvekslede forældre, politikere og ledere forleden erfaringer, metoder og forslag p på rådhuset.

Målet var at blive klogere på, hvordan man arbejder med digital dannelse i kommunens skoler og institutioner - og hvordan det skal ske i fremtiden.

Programmet bød både på ekspertviden og på oplæg om, hvordan Fredensborg Kommune arbejder med digital dannelse i både dagtilbud, skoler, UngFredensborg og SSP.

Lad være med at forbyde

Især et punkt på mødet fik stor ros fra deltagerne. Det var Fredensborg Kommunes fælles elevråd, som gav deres eget perspektiv på sociale medier og digital adfærd - og gav et par gode råd til voksne:

“I må gerne give os den om blomsterne og bierne i en digital version! Sørg for, at jeres børn ved, de altid kan komme til jer - også hvis de har gjort noget dumt på nettet. Men lad være med at forbyde os at være på - for så finder vi en vej uden om,” lød ordene blandt andet.

Nu gælder det om at overføre alle tankerne om trivsel til børn og unges færden på digitale platforme, lyder konklusionen fra børne- og skoleudvalgets formand. jesl

Publiceret: 11. Juli 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!