Midtbanegeneralen Sebastian Jensen spillede en flot kamp, indtil han blev taget ud et kvarter før tid.
Midtbanegeneralen Sebastian Jensen spillede en flot kamp, indtil han blev taget ud et kvarter før tid.
Foto: Bo Hilsted
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fredensborg soldede to point væk i tillægstiden

Holdet førte 4-1 kort før tid i Taastrup, men måtte nøjes med 4-4

Fodbold, danmarksserien:

Taastrup-Fredensborg 4-4(1-2)

1-0(3), 1-1 Nicolai Wisborg(7), 1-2 Nicolai Wisborg(26), 1-3 Mads Skovby(58), 1-4 Mads Brøndberg(82), 2-4(67), 3-4(90), 4-4(94)

Af Bo Hilsted

”Den gør ondt,” konstaterede en lettere rystet træner, Martin Petersen, da han gjorde status over Fredensborgs pointtab i bundopgøret på Taastrups hyggelige stadion.

”Vi skulle have været klogere, for ved målet til 2-4 har vi i virkeligheden tre muligheder for at lave frispark og stoppe dem, men gjord det ikke, og det var utilgiveligt dumt, at vi smed point her.”

Og netop målet til 2-4 gav hjemmeholdet et spinkelt håb i en hektisk slutfase, hvor Fredensborg tabte hovedet ganske og aldeles.

Det blev 3-4 ved indgangen til dommerens tillægstid og 4-4 i det fjerde minut af ekstra spilletid, helt ufortjent i forhold til spil og chancer.

”Jeg regnede med, at dette var et vendepunkt for os i turneringen, for vi spillede godt i 87 minutter af kampen, men dummede os til sidst,” erkendte en ærlig træner.

Gæsterne kom hurtigt bagud, men Nicolai Wisborg var i hopla og scorede to mål, ikke mindst det sidste var ganske flot med en fin vending på midten og så et langt løb og en afslutning i bunden af modsatte sidenet.

I det sidste kvarter af halvlegen faldt Fredensborg lidt tilbage, det gentog sig i starten af anden halvleg, men da først Mads Skovby og siden Mads Brøndberg scorede to flotte mål, troede alle vist, at den var hjemme, men sådan skulle det ikke gå.

I Patrick Kofoeds fravær spillede Niclas Madsen og Faruk Göde i det centrale forsvar, og det gik også godt, indtil det hele brændte sammen i slutfasen, for det var relativt elementære fejl på hele holdet, der førte til de indkasserede mål.

Taastrup hører til i bunden, Fredensborg burde være for gode til at ligge der, men trods pointtab, var indsatsen spækket med gode momenter, og det bør man tage med sig videre – når man er holdt op med at ærgre sig!

Fredensborg møder Stenløse lørdag 16/9 kl. 13.00.

Mads Skovby, dejligt pågående højre kantspiller med en god scoring til 3-1
Mads Skovby, dejligt pågående højre kantspiller med en god scoring til 3-1
Foto: Bo Hilsted

Publiceret: 09. September 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere