Tom Weye serverer som noget nyt dagens ret, som primært vil bestå af gode, gamle klassikere. Pressefoto
Tom Weye serverer som noget nyt dagens ret, som primært vil bestå af gode, gamle klassikere. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forpagter sætter ny kurs for Fredensborg Hallen

Tom Weye genåbner caféen, udvider åbningstiderne og tilbyder take-away

Den nye forpagter i Fredensborg Hallen, Tom Weye, er i fuld gang med at genåbne aktiviteter som blandt andet Café Time Out.

Samtidig udvider han åbningstiderne, så kiosk og café nu holder åbent hver dag.

I weekenden er der åbent alt efter, hvilket aktiviteter der er i hallen. Som noget nyt bydes der i åbningstiden også på dagens ret, som vil bestå af klassikere som stegt flæsk med persillesovs, koteletter i fad, den svenske ret 'pyt i pande' og meget mere. Hver dag en ny ret.

Sportsfolkene kan også bestille maden som take-away. Det er Tom Weye selv, som står bag gryderne i Time Out.

Tom Weye ser frem til at vise hallens mange brugere og gæster de nyindrettede møde og selskabslokaler som er blevet moderniseret med nye behagelige stole og borde, skriver han i en pressemeddelelse. /srj

Publiceret: 08. September 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere