Der var deltagere i alle aldersklasser og på alle niveauer, alle havde en dejlig eftermiddag
Der var deltagere i alle aldersklasser og på alle niveauer, alle havde en dejlig eftermiddag
Foto: Bo Hilsted
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flot gymnastikopvisning i Nivå

Af Bo Hilsted

250 gymnaster i alle aldersklasser viste, hvad de har arbejdet med i den forgangne sæson ved Nivå Gymnastikopvisnings Forårsopvisning i NKK hallen lørdag eftermiddag.

Det hele startede med en festlig, fælles indmarch, der var minigymnaster ned til aldersklassen 4-6 op til Old Boys holdet, og de 500 fremmødte tilskuere fik sig en festlig eftermiddag.

"Årets prismodtager",  Frederikke Klauber, er utroligt vellidt blandt både gymnaster, trænere og forældre. Hun deltager altid i frivillige arrangementer og træder altid til, hvis foreningen mangler hænder. Hun er altid i godt humør og er aldrig bange for at hoppe i et kostume for at gøre arrangementet mere levende. Hun danser sine helt egne og særprægerede danse og går forrest som en god rollemodel for foreningens øvrige gymnaster," sagde formand Anders Thorup Prendergast ved opvisningen.
 
"Årets aktivitetspris " gik til  Jeanette Andersen og Henrik Jespersen, "et forældrepar som altid leverer en stor arbejdskraft i foreningen. De tilbyder altid deres hjælp i forbindelse med arrangementer og planlægningen af aktiviteter. De går forrest, når der skal indsamles midler til gymnastikture og rejser. Vi vil gerne sige jer tak for jeres indsats og håber på jeres hjælp mange år fremover," sluttede formanden.
 
Foto: Bo Hilsted
Foto: Bo Hilsted
Foto: Bo Hilsted
Foto: Bo Hilsted
Publiceret: 20. Marts 2017 19:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!