Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tak

Christian de Jonquières (K), byrådsmedlem for De Konservative

Tak er kun et fattigt ord siger man tit. Men jeg vil med dette indlæg gerne rette en meget stor og varm tak til de mange, der har støttet mig i valgkampen, der har ført til, at jeg fik en stemmefremgang i forhold til sidste valg.

Jeg vil også gerne takke mine politiske modstandere for en god og sober debat i valgkampen. Det har stedse været en fornøjelse at møde jer og de mange gode vælgere overalt i vores kommune. Vi kan have forskellig opfattelse af meget, men i sidste ende er et godt samarbejdsklima i byrådet det vigtigste. Uden det flytter man ikke bjerge, hverken store eller små.

Jeg er naturligvis ked af, at det ikke lykkedes for De Konservative at få flere mandater, og jeg havde også håbet på at få lejlighed til i endnu en byrådsperiode at fortsætte arbejdet for en række for mig og De Konservative væsentlige områder. Det skulle ikke være sådan.

Det arbejde vil jeg derfor nu i stedet fortsætte i andre fora.

Et af de initiativer er muligheden for i Magasinbygningen i Slotsgade at etablere et museum/kulturhus med udspring i Fredensborg bys utrolig spændende historie og kultur. Et andet er at sikre en bedre sammenhængskraft i mellem kommunens bysamfund også trafikmæssigt. Det vil I høre mere om.

Så I vil fortsat se mig i by- og gadebilledet.

Publiceret: 27. November 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt