Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Sygeplejersken tager ordet

Af Dorte Beyer / Socialdemokratisk Byrådskandidat Fredensborg kommune, Mellemengen 14 1 th., 2980 Kokkedal

Som intensiv sygeplejerske har jeg fingeren på pulsen og har en meget stor interesse for at Fredensborg kommunes borgernære hjemmesygepleje og rehabilitering virkelig har en høj kvalitet.

Som byrådsmedlem bliver min opgave blandt mange, at få sagt det højt mange gange nok.

Besparelserne og effektiviteten på sygehusene er blevet så stor at sikkerhedsnettet, i forbindelse med udskrivelserne ofte ikke er godt nok.

Det må kunne gøres bedre. En god og velplanlagt udskrivelse og visitation, er en tryghed for at borgeren kan få den nødvendig hjælp i hjemmet også fredag aften. Det er desværre ikke altid sådan. Vi skal sørge for de rammer, der kan sikre at Samarbejdet ml. borger / familie - sygehus og visitator er optimalt.‘

Nu her i oktober blev Akut Hjemmesygeplejen i Fredensborg endelig en realitet. Det er en styrkelse i akutberedskabet, at sygeplejerskerne nu kan samarbejde direkte med 1813.De vil bl.a. kunne køre ud til borgere som er kommet lidt for hastigt ud af hospitalet,eller småskranter i hjemmet. Akut hjemmesygeplejersker har den kompetence der skal til at få iværksat hurtigt og rigtige hjælp i hjemmet ,så borgeren undgår en unødvendig genindlæggelse pga.af manglende koordination og plan.

Publiceret: 18. November 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere