Arkivfoto, der ikke har noget med sagen at gøre. Foto: Mostphotos.com
Arkivfoto, der ikke har noget med sagen at gøre. Foto: Mostphotos.com
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Stier og stoppested Dannevang

Lisbeth Christiansen, Kirkeleddet 216, 3480 Fredensborg

Vores borgmester Thomas Lykke Pedersen skrev i sin nytårstale i Lokalavisen 27. december 2017, at det skal være trygt og godt at bo i Fredensborg Kommune.

Jeg bor i andelsboligforeningen Dannebo 2 og går meget på vores stier samt til og fra stoppestedet for bus 370 v/Dannevang.

Den 17.2.2014 skrev en af vores beboere til Nordsjællands Park og Vej om stien fra Kirkeleddet til 'Elefantstien' ned mod Fredensborghallen. Den 10.12.2014 rykkede beboeren for et svar, da der intet var sket. En medarbejder (redaktionen har fjernet navnet, red.) fra Center for Plan og Miljø svarede pr. mail, at hullerne ville blive repareret snarest muligt.

Endnu er der intet sket, og stien er efterhånden i en så dårlig stand, at det er livsfarligt at gå eller cykle på den.

Tilgangen til stoppestederne v/Dannevang er på nuværende tidspunkt en gang pløre, så hvis man ikke vil gå igennem det, må man gå på vejen.

Lystholm er om aftenen og natten uden lys, så borgere, som kommer med bussen, må gå i mørke. Der er heller ikke noget læskur, som ældre og svage kan søge ly i.

Beboere i DAB's bebyggelse Dannevang fortæller mig, at boligselskabet flere gange har rettet henvendelse til kommunen om etablering af en flisegang fra trappen til stoppestedet samt om opsættelse af et læskur, men begge dele er blevet afvist.

Det er fristende at spørge Thomas Lykke Pedersen, om det trygge og gode kun gælder for borgere i Nivå og Kokkedal og ikke for borgere i Fredensborg.

Publiceret: 24. Januar 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt