Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Parken ved ’Egedal’

Af Claus Wester Jegindø Petersen, Jellerød have 51, Kokkedal:

Jeg er i mange år kommet på 'Egedal' som bestyrelsesmedlem af Medborgerhusforeningen i 28 år, og nu som almindelig medlem. Jeg har flere gange i de år fået mange positive henvendelser om, hvor smuk en udsigt til søen der var fra 'Egedal', og om hvor smuk en park der er.

Men som jeg desværre ser det nu, er der ingen, eller meget lidt udsigt på søen. Et stort væltet træ ligger også og skæmmer. Og selve parken og søen trænger til en opretning.

Vi har i Medborgerforreningen haft besøg af blandt andet en forstmand, som fortalte om de mange forskellige træer der findes i parken, og vi haft besøg af Danmarks Naturfredningsforening med et hold studerende, og to naturvejledere, som har undersøgt søens tilstand. Den skulle være i en god biologisk tilstand.

Så mit forslag er, at man nænsomt graver søen op og renser den, og laver en sti rundt om søen med bænke til de beboerne fra 'Egelunden'.

Anlægger en pæn sti fra 'Egelunden' igennem parken til søen og videre til 'Kulturhuset' det nye byens hus.

Jeg tænker også, at det vil være en god muglighed for de beboerne som mangler et 'frirum' og at også kørestolsbrugere kan komme ned til søen .

Ved at den sti bliver anlagt igennem parken sparer man også noget vej, end hvis man skulle gå ad Holmegårdsvej til Kulturhuset.

Publiceret: 20. Marts 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere