Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Medarbejdere der trives er en gevinst for borgerne

Per Frost Henriksen (S) (M-KB) gruppeformand og medlem af økonomiudvalget

Nerven i kommunal service er, at kommunen har engagerede og dedikerede medarbejdere, der har medbestemmelse på udførelsen af opgaveløsningen og at medarbejderne trives.

Det er en fornøjelse at læse de dugfriske nye trivselsmålinger for kommunens medarbejdere, der viser, at kommunalt ansatte medarbejdere trives.

Undersøgelsen bekræfter også, at rigtig mange medarbejdere har indflydelse på, hvordan opgaverne løses, og at de føler, at deres arbejde gør en forskel. Det er glædeligt.

Her ovenpå kommunalvalget og efter et godt nytår vil jeg gerne rette en stor tak til kommunens medarbejdere og direktion for en gennemført solid indsats i dagligdagen. Det er dygtige medarbejdere, der gør forskellen.

Fredensborg Kommune skal være en god arbejdsplads, og det bekræfter trivselsmålingen heldigvis. Der er medindflydelse, og der er synlig kompetent ledelse hele vejen rundt i kommunen.

Jeg vil også gerne kvittere for det ligefremme og ordentlige samarbejde, der er mellem medarbejdere og politikere. Der er tæt dialog med diverse medarbejderfora, og i årene fremover skal vi forfine og udvikle det samarbejde til glæde og gavn for kommunens borgere.

Indflydelse til medarbejdere og politisk ledelse skal gå hånd i hånd for at opnå den bedste service til borgerne.

Socialdemokratiet ønsker, at Fredensborg Kommune skal være en af Nordsjællands bedste arbejdspladser. En kommune, hvor engagerede og tilfredse medarbejdere i samarbejde med byrådet og borgerne er aktive deltagere i kommunens udvikling og drift.

S ønsker ikke en topstyret kommune. De friske trivselsmålinger bekræfter, at vi er på rette kurs.

Publiceret: 01. Februar 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt