Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Igen bliver de reelle problemer tysset ned

Af Mette Thiesen, Folketingskandidat for Nye Borgerlige (D) i Nordsjælland, Østergade 20, 3400 Hillerød

450 millioner. Næsten en halv milliard. Dette svimlende beløb vil Fredensborg Kommune bruge på at få mere liv i Nivå Centeret. Kommunen nævner ikke med et eneste ord, hvorfor Nivå Centeret er presset. De massive bandeproblemer, der er grunden til centerets deroute, nævnes ikke med et eneste ord.

For nogle år siden var jeg i Islandshøjparken. Et belastet ghetto-lignende boligområde. Også her var der massive problemer. Hizb ut-Tahrir havde kuppet bestyrelsen. Danske traditioner blev droppet og hadprædikanter blev indsat.

Problemerne er altså ikke nye. Men igen efterlader politikerne danskerne i området mutters alene. Borgernes penge bliver brugt på integrationsprojekter, der ingen gavnlig effekt har.

Vi er nødt til at tage fat om nældens rod og anerkende det åbenlyse. Der skal mere politi i området, og kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom. Islam skal absolut ingen indflydelse have i Danmark. Udlændinge skal forsørge sig selv. Så enkelt kan det siges. Desværre er vi i Nye Borgerlige det eneste parti, der mener det. Alle de andre partier har svigtet. Derfor har Danmark og danskerne brug for Nye Borgerlige!

Publiceret: 06. Februar 2018 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt