"Det siger sig selv, at det kræver stor energi og ikke mindst tålmodighed som ægtemand, som selv har fået konstateret kræft, at skulle stå alene med mange spørgsmål og naturligvis helt uden erfaring i, hvorledes man skal 'tackle' systemet," skriver debattøren i dette indlæg.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvornår kommer de lovede pårørendegrupper?

"Det siger sig selv, at det kræver stor energi og ikke mindst tålmodighed som ægtemand, som selv har fået konstateret kræft, at skulle stå alene med mange spørgsmål og naturligvis helt uden erfaring i, hvorledes man skal 'tackle' systemet."

Palle Ternby, Øresundsvej 34, 3050 Humlebæk:

Til borgmester Thomas Lykke,

I valgkampen i efteråret deltog du i en paneldiskussion i TV2Lorry, hvor du lovede at sætte fokus på pårørendegrupper i Fredensborg Kommune.

Den pårørendegruppe, som jeg efterlyser, er én til pårørende til borgere, som er ramt af senhjerneskade, og som derfor ikke er selvhjulpne.

Til min store overraskelse finder jeg, at der ikke i kommunen er en sådan pårørendegruppe.

Det siger sig selv, at det kræver stor energi og ikke mindst tålmodighed som ægtemand, som selv har fået konstateret kræft, at skulle stå alene med mange spørgsmål og naturligvis helt uden erfaring i, hvorledes man skal 'tackle' systemet.

Derfor vil det interessere mig og sikkert mange i vores situation, hvor langt du og byrådet er kommet i dit løfte til os borgere i valgkampen.

Skulle du mangle deltagere til at etablere en sådan pårørendegruppe, melder jeg mig gerne.

Publiceret: 09. Marts 2018 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

Bøger
Forsiden netop nu