Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Den grønne linje i det blå hav

Af Thomas von Jessen, Spidskandidat, det Konservative Folkeparti

Det Konservative Folkeparti er det borgerlige Fredensborgs grønne linje. Konservatismens ideologiske far Edmund Burke sagde allerede i 1700-tallet, at vi skulle passe på naturen. Vi kalder det ”generationskontrakten”, som i korthed går ud på, at næste generation skal arve jorden i en bedre stand end vi selv modtog den.

Som konservativ var det derfor helt naturligt for tidl. miljøminister og klimakommissær Connie Hedegaard at kæmpe for grøn omstilling. Hendes linje bliver fint videreført på Borgen af vores politiske ordfører Mette Abildgaard.

I kommunen følger vi den linje ved at bakke fuldt op om alle klimainitiativer. Vi mener virkelig, at vi får valuta for de klimalån på næsten 50 mio. kr., vi har. Vi kunne så godt samtidig ønske os, at vores besparelser på varme og belysning gik direkte til ekstraordinær gældsafvikling i klimalånets løbetid. Det ville give god gennemsigtighed.

For os er det også vigtigt at holde de grønne kiler attraktive i alle byer. Det er godt for alle at færdes ude i det grønne. I Humlebæk mangler familierne imidlertid fuld sikkerhed for, at der ikke kommer boliger på Humlebæk Syd. Derfor ønsker vi en fredning der.

Publiceret: 16. November 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere