Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: De bløde trafikanter har det svært i Fredensborg

Af Niels Rasmus Jensen, Helsingørsvej 15, Fredensborg:

I forlængelse af Bergmans, Widdings og Holdums læserbrev om dobbeltrettet cykelsti på A6 (Helsingørsvej- Hillerødvej), kan jeg også tilslutte mig deres ønske. Fordi den samme problematik fortsætter hele vejen igennem Fredensborg by. Den trafikale situation fortættes oven i købet med tilkørselsveje fra Endrupvej, Stationsvej, Jernbanegade/Benediktevej og Kongevejen. En trafikal ”sværvægter” som udfordrer alle bløde trafikanter som færdes på Helsingørsvej. Situationen er heller ikke gjort nemmere ved at der dagligt er mange udrykningskøretøjer som skal igennem byen.

Om det er dette forhold som animerer mange bilister til at køre alt for stærkt, vides ikke? Det er et fåtal som overholder hastighedsbegrænsningen 50 km/t, men det er fakta!

Det er på høje tide at Fredensborg Kommune lægger et massivt pres på ”Christiansborg” for omlægning/nedprioritering af A6 til kommunevej; det kan ikke gå stærkt nok!

Fremtiden, som det ser ud nu ser endnu mere ”usund” ud. Den i forvejen intense tunge lastbiltrafik, bliver i 2019 forøget med 4 lastbiler i timen, tidsrummet kl. 7-17. Hver dag, Læsset med flis til Helsingør varmeværk, hvilket bevirker at de samme lastbiler kører tomme retur til Frederiksværk. Logisk vil det betyde 8 stk. lasbiler i timen igennem Fredensborg!

Publiceret: 07. April 2018 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt