Hygge og samvær i Lergravene. Arkivfoto
Hygge og samvær i Lergravene. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Brostensbarn nyder Nivå

Af Felicia Braga, Slåenhøj 22, Nivå:

Det har taget et par år, eller fem, helt at vænne mig til at være væk fra Københavns brosten, men nu elsker jeg at bo i Nivå. Af mange årsager, men i sær fordi her er en diversitet i byen, som jeg elsker. Vi samles om meget.

Liv i Lergravene i Nivå har så sandelig fået et projekt op at stå på rekordtid, som gavner Nivå. Det har de gjort med stor opbakning fra borgere, lokalpolitikere, i samarbejde med Nivå Nu og naturstyrelsen.

I idéfasen har man lyttet til dem der tog sig tid til at møde op til det ene, det andet og det femte borgermøde. Der er allerede sket forandringer, som borgere kommer for at nyde i Nivå.

At en idé fra en ildsjæl i byen og en stor hjælpsom engageret flok borgere, kan skabe noget så smukt, det røre mig meget. Vi har i Nivå by et fuldstændig enestående foreningsliv, netværk af arbejdsomme, positive, engagerede borgere.

Jeg er helt benovet over al det gode vi i byen vil hinanden. Og tænk, hvis vi med en naturlegeplads, kan være dem der byder andre velkommen hertil.

Af hjertet tak for alle de timer I har lagt i projekt Liv i Lergravene! Jeg er overbevist om at lidt gavner meget i et større perspektiv.

Publiceret: 15. Marts 2017 09:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt