Casper Guldbrandsen- 600 kamps jubilar scorede sejrsmålet.
Casper Guldbrandsen- 600 kamps jubilar scorede sejrsmålet.

Matchvinder og 600-kamps jubilar fra Orient

 Tip en ven    Udskriv   Del
Af Michael Bast
Torsdag aften tog Orient Lyngby hul på forårsseæsonen i hockeyligaen og tog samtidig et stort skridt i den rigtige retning i forhold til at genvinde det danske mesterskab. Det skete da Orient Lyngby på udebane besejrede Københavns Hockeyklub med 1-0 i en kamp, der blev præcis så svær som forudset.

Forud for kampen havde Orient Lyngby ryggen mod muren og en sejr var påkrævet, hvis Orient Lyngby skulle holde liv i mesterskabsdrømmen. Sejren kom i hus efter en meget disciplineret indsats, hvor Orient Lyngby havde godt styr på spillet, men desværre brændte alt for mange chancer. København havde dog også deres chancer, men held kombineret med en flot målmandsindsats af Anders Folke, der endnu en gang levede op til det gamle mundheld \"Klasse fornægter sig ikke\" forhindrede København i at komme på tavlen.

Der skulle dog en erfaren målscorer til for at afgøre kampen og det skete da Casper Guldbrandsen 10 minutter inde i 2. halvleg efter et par driblinger sendte bolden forbi den tidligere landskollega Flemming Lauritzen til 1-0. Det var ikke første gang Casper Guldbrandsen blev matchvinder, men Guldbrandsen kunne samtidig glæde sig over sin kamp nr. 600 for Orient Lyngby, og hvilken måde at fejre 600-kamps jubilæum på.

Publiceret: 27. April 2009 11:53
Del på Facebook
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Uge-Nyt