TennisCamp søndag den 7/12 i Humlebæk
TennisCamp søndag den 7/12 i Humlebæk
Foto credit: Kim Igel
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sjov, leg og tennis i Humlebæk

Nu' det jul igen... og nu' det jul igen... og TennisCamp står for døren. Julen skal skydes i gang, og hvad kan være bedre end en TennisCamp med fokus på Leg og Tennis.

Nu kan man nemlig sammen med venner, veninder, storebror eller lillebror blive en del af det fantastiske fællesskab, som altid opstår på en TennisCamp. TennisCamp er en blanding af sjove lege med bold og ketcher, fantastiske konkurrencer og ikke mindst flyver-flugtninger, forhindringsbanen og et nyt tiltag her til vintersæsonen, "poppe popcorn".

Mikael Lytzen, medstifter af foreningen TennisCamp, siger, at fokus på disse camps overordnet er på vigtigheden af kost og motion, men også på at, hvis børnene skal forstå og gide dette, så er det vigtigt at det sker på en sjov og social måde, og det er blandt andet dette man forsøger at gøre via disse camps.

- Hvem synes det er sjovt at løbe frem og tilbage, måske? Men hvis nu vi putter en stor madras ind i midten og lader dem springe som en gal hen på den mens de skal forsøge at ramme en bold, så bliver det pludselig rigtig sjovt, fortsætter Mikael.

- Vi kan kun opfordre til, at du ikke går glip af denne fantastiske mulighed for at få en sjov og spændende dag sammen med en masse andre på din alder. TennisCamp er kommet til byen - og vi lover, at du ikke vil gå skuffet hjem. Skynd dig ind på www.tenniscamp.dk og tilmeld dig, så du bliver en af deltagerne. Vigtigst af alt er det, at TennisCamp er for alle - begyndere som øvede.

Campen løber af stablen søndag den 7. december fra kl. 9-13 på skolen i Humlebæk. Prisen er 200 kr., og for dette lille beløb får alle deltagere en "julegave", t-shirt ved ankomst, samt juice og frugt under campen. Samt selvfølgelig fire timers leg og tennistræning, og ikke mindst muligheden for at vinde en masse flotte præmier.

Trænerne på denne dag er Mikael Lytzen og Anders Bagger, som er stiftere af TennisCamp. De har mange års erfaring med at arrangere tenniscamps for børn. Du kan læse mere om hvad en tenniscamp er på www.tenniscamp.dk eller kontakte Mikael Lytzen på 2619 2702.

Publiceret: 27. November 2008 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere