Foto: Claus Beyer

Foto: Claus Beyer

DEBAT:

Hizb ut-Tahrir-flyers deles ud i flere områder i Nordsjælland

Af Mette Thiesen (Nye Borgerlige), spidskandidat i Nordsjællands Storkreds:

Jeg har fra beboere i flere områder i Nordsjælland kendskab til, at der deles Hizb ut-Tharir-flyers ud. Det er eksempelvis sket i Ådalsparken i Hørsholm, Islandshøjparken i Nivå, Egedalsvænge i Kokkedal, Farum Midtpunkt i Furesø og i Nøjsomhed i Helsingør.

Selvfølgelig sker det i disse boligområder, hvor der er et overtal af mennesker fra muslimske lande. Hizb ut-Tahrir mener da også selv, at de har overtaget magten over eksempel Islandshøjparken, hvor formanden er medlem af foreningen.

Det er altså intet nyt fænomen, men det er ufatteligt, at de ansvarlige politikere stadig stiltiende accepterer denne islamisering af Danmark. De boligområder, vi i dag kalder ”udsatte” og ghettoer, er oprindeligt bygget til helt almindelige danskere. De er nu underlagt uintegrerbare muslimer. Det gør mig ked af det og vred. Hvordan kan de ansvarlige politikere med god samvittighed byde danskerne det? Vores land og boligområder skal tilbage på danske hænder!

I Nye Borgerlige vil vi have et fuldt asylstop. Vi vil sikre, at kriminelle udlændinge smides ud konsekvent og efter første dom. Og vi vil sikre, at udlændinge forsørger sig selv. Islam skal ingen indflydelse have i Danmark!

Publiceret 27 May 2018 07:00