Fodboldglæde endte i vold:

Brøndby-fan fik tæsk i Kokkedal

Da han også blev truet med at blive stukket med kniv, flygtede han

Af
Fred Jacobsen

En ellers glad dag endte med, at en 27-årig mand fra Kokkedal fik tæsk, truet med at blive stukket med kniv og måtte flygte fra Kokkedal Station.

Episoden fandt sted ved Kebabstationen på Kokkedal Station, hvor den 27-årige, iført en gul Brøndby IF-trøje, skulle have sig noget at spise torsdag omkring kl. 21. Formentlig glad og ganske tilfreds med, at Brøndby IF få timer forinden havde sikret sig en sejr i pokalturneringen med en sejr på 3-1 over Silkeborg i Parken i København.

Han blev truet af en gruppe unge mænd, og pludselig blev den 27-årige angrebet af en fra gruppen, som gav ham et slag i ansigtet. Andre fra gruppen truede ifølge politiets døgnrapport med at stille ham med en kniv.

Den 27-årige valgte derfor at flygte fra stedet i en taxa, oplyser politikommissær Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi.

Gerningsmanden beskrives som 17-18 år gammel, ca. 175 cm høj og af mellemøstlig udseende. Han havde en grå jakke og sorte bukser på.

“Vi skal nu have set nogle optagelser fra overvågning på stedet igennem,” fortæller Bruno Witting-Hansen. For selv om der var en del vidner til overfaldet, havde ingen lyst til at sige noget til politiet.

Publiceret 11 May 2018 10:00

SENESTE TV