Lokal præst i TV-dokumentar

Ny dokumentar-serie for hele familien beskriver en af de helt store mærkedage, nemlig konfirmationen. Humlebæk-præst Hans-Henrik Ross og Isak fra sidste års konfirmationshold deltager i andet afsnit tirsdag 17. april. Serien begynder på TV2 10. april.

Serien “Mit livs konfirmation” følger fem konfirmander og deres familier og som samtidig portrætterer en generation og kommer tæt på de unges tanker om livet og ikke mindst det at tro.

Det er vidt forskelligt, hvad der fylder for de fem unge. For Mike på Fyn er det afgørende, at hans far, som netop er løsladt fra fængslet, kan være med på den store dag. Hos Isak i Helsingør sætter konfirmationen tanker i gang om forholdet til de to mødre og om at stå ved den, man er, mens Cecilie fra Strandby i Nordjylland synes, det er vigtig at holde én fest, selvom forældrene er skilt osv.

Sidste år blev 46.602 børn i Danmark konfirmeret. Det er cirka 70 procent af alle danske børn i alderen 14-15 år. For konfirmanderne i serien er det ikke bare et spørgsmål om, hvor mange penge man kan få i gave eller om man får den rigtige kjole - det handler også om tro. logy

Publiceret 12 April 2018 07:00

SENESTE TV