Musikalske søstre tilbage på kroen

The Lee Trio besøgte Nødebo Kro både i 2009 og 2014, og søndag 11. marts kan de opleves igen på violin, cello og klaver.

Den amerikanske klavertrio The Lee Trio debuterede i Wigmore Hall i 2002 og har siden inspireret og bevæget publikum over hele verden med musikalske fortolkninger. The Lee Trio besøgte Nødebo Kro i 2009 og 2014, og nu kommer den igen søndag 11. marts kl. 16.

Det er tre musikalske søstre, der danner det dynamiske ensemble. Lisa Lee på violin, Angela Lee på cello og Melinda Lee Masur på klaver.

The Lee Trio vil i Nødebo spille Beethovens klavertrio nr. 5, 'Fern Flowers' af Uljas Pulkkis samt Dvoraks klavertrio nr. 4. Ud over deres omfattende internationale koncertvirksomhed ser de tre søstre det som en vigtig mission at bidrage til den musikalske uddannelse af nye generationer.

De giver derfor master classes på musikskoler, universiteter og konservatorier rundt i verden og tager sig tid til at give koncerter på steder, hvor der ellers kun sjældent eller aldrig bliver opført klassisk musik.

Billetter koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk. Gratis med årskort.

/jesl

Publiceret 09 March 2018 17:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV