Grøn frisør i Fredensborg

Katrine Stendal har overtaget den grønne frisør i Jernbanegade

Af
Peter Mailand

En frisørsalon - uden kemikalier og et sted, hvor man kan slappe af - uden stress og jag. Det er hvad Katrine Stendal vil skabe i den nye frisørsalon i Jernbanegade i Fredensborg.

Efter mange år i branchen var Katrine Stendal selv tæt på at stoppe på grund af de mange kemikalier. Derfor er hendes nye salon helt uden de produkter, man normalt støder på hos frisøren.

“Der er så mange kemikalier i den her branche, som jeg også blev ramt af. Ofte kom jeg hjem med hovedpine og smerter og kløe, fordi min hud var blevet irriteret. Til sidst var det et spørgsmål om, hvorvidt jeg overhovedet kunne fortsætte. Så derfor blev jeg så glad, da jeg så, at der var en grøn frisør ledig i hovedgaden,” hun til Uge-Nyt.

Ingen kemikalier

Derfor vil hun nu skabe en salon - helt uden kemi.

“Vi støder på så mange kemikalier hele vejen igennem livet, så jeg mener, at det er vigtigt, at kunne tilbyde kunderne et alternativ. Det er vigtigt, at kunderne kan komme et sted, hvor de kan slappe af uden stress og jag. Derfor handler for mig om at skabe et sted, hvor der er tid og plads til forkælelse,” siger hun og uddyber:

“De fleste har i dag så travlt med arbejde og familie. Så for mig handler det om, at skabe et sted, hvor man ikke skal stresse. Derfor tager jeg også kun én kunde ad gangen,” siger hun.

Publiceret 09 March 2018 09:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV