Rasmus Nøhrs festival kommer til Humlebæk

Festivallen ’Danmark Dejligt’ slutter af på Bjerre Strand

Af
Peter Mailand

Rasmus Nøhr prøver endnu engang at stable sin gratis én-dags musikfestival på benene i Fredensborg Kommune - denne gang ved Bjerre Strand i Humlebæk.

Det sker efter festivallen sidste år kuldsejlede i Fredensborg, hvorefter lokale kræfter overtog projektet og lavede en byfest. Men nu forsøger sangeren igen at få festivallen på benene.

Derfor var lokale tovholdere onsdag til møde med Infrastruktur- og trafikudvalget i Fredensborg Kommune, for at præsentere ideen. Og her fik arrangørerne grønt lys til at arbejde videre med festivallen, som efter planen skal afvikles 1. september.

Det glæder formanden for udvalget, Freja Brabæk Kristensen (DF).

“Det er et godt initativ der skal brande Humlebæk på en god og positiv måde,” siger hun til Uge-Nyt.

Arrangørerne forventer, at der kommer mellem 1.500 og 4.000 gæster til Bjerre Strand, alt efter, hvordan vejret er.

Lokale kræfter

“Danmark Dejligst er et koncept, hvor selskabet i samarbejde med lokale frivillige laver en musikfestival i forskellige byer i Danmark.

Arrangementet støttes af diverse sponsorer og fonde, og forventes ikke at give økonomiske udgifter for kommunen. Overskuddet fra festivalen går til de lokale foreningers arbejde',” fremgår det af dagsordenen.

Sidste år forsøgte Rasmus Nøhr også at stable festivallen Danmark Dejligt på benene i Fredensborg, men det gik i vasken, da en sponsor trak sig.

Efterfølgende overtog lokale kræfter projektet og skabte deres egen byfest.

Rasmus Nøhr etablerede for nogle år siden 'Danmark Dejligst', der siden har lagt vejen forbi 25 byer, hver sommer. Og med Bjerre Strand på plakaten slutter éndagsfestivallen altså af i Humlebæk i år.

Publiceret 02 March 2018 06:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV