Værdikriger spidskandidat for Nye Borgerlige

Så er Nye Borgerlige klar med deres spidskandidat i Nordsjælland

Nye Borgerlige erklærer sig klar til det kommende folketingsvalg. Partiets formand, Pernille Vermund, vil i de kommende uger præsentere partiets spidskandidater til Folketinget i landets 10 storkredse. Den første blev præsenteret for kort tid siden på et pressemøde i Helsingør. Det er Mette Thiesen, der bliver Nye Borgerliges ansigt i Nordsjælland.

Mette Thiesen er 36 år og arbejder som skolelærer. Hun blev i november sidste år valgt til byrådet i Hillerød for Nye Borgerlige og er folketingskandidat i Helsingør.

”Mette Thiesen er en værdikriger, og jeg er utrolig stolt over, at hun skal repræsentere Nye Borgerlige i den storkreds, hvor jeg selv bor”.

Det siger Pernille Vermund, som sammen med Peter Seier Christensen stiftede Nye Borgerlige i efteråret 2015 i kølvandet på den store flygtningekrise.

Mette Thiesen vil i Folketinget især arbejde for at få løst udfordringerne med alt for mange uintegrerbare udlændinge, som også i Nordsjælland skaber problemer, skriver de i en pressemeddelelse.

Publiceret 12 February 2018 10:30

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV

DEBAT:

Svag rævejagt truer fugle

Birgit Iversen, medlem af Danmarks Naturfredningsforening, Grønholtvej 80, Fredensborg

De fleste menneske, jeg kender, sætter stor pris på det rige fugleliv, som vi heldigvis stadig har omkring os i skovene og i det åbne land. Men et pres fra det stigende antal ræve er med at bringe vores rige fugleliv i fare.

Tilmed har vi regler i forbindelse med rævejagt, der forhindrer os i et være det værn for fuglene, som vi burde.

Det er afgørende vigtigt, at et misforstået forbud mod at jagttræne med gravhunde i kunstige rævegrave, hvilket ellers vil styrke gravhundenes evner til at deltage med størst mulig effekt i rævejagt. Derfor gør vi sjældne og spændende fugle og deres yngleområder til et spisekammer og tag-selv-bord for rævene.

Ikke mindst her i Nordsjælland vurderer eksperter, at rævebestanden er i hastig fremmarch. Det er derfor helt nødvendigt, at vi fjerner barrierer for effektiv rævejagt og regulerer bestanden - for den frie naturs skyld. Ræve bevæger sig over store afstande og er samtidig fremragende svømmere. Derfor er også vores sjældne vadefugle udsatte.

Lad gravhunde og jægere have de bedst tænkelige forudsætninger for at holde rævebestanden nede på et fornuftigt niveau. Ikke mindst for fuglenes skyld.