Hjælp til børn som ikke er i forening

Indsatsen 'Plads til Alle' skal sikre alle børn et aktivt fritidsliv

I Danmark har vi tradition for, at børn går til sport, spejder eller musik, men der er stadig en for stor andel af de danske børn, som står uden for fritidslivets fællesskaber, og det vil Red Barnet i samarbejde med Fredensborg Kommunes Fritidsbutik gøre noget ved.

Red Barnets Lokalforening i Fredensborg har allerede en naturklub og en familieoplevelsesklub, som børn og familier i lokalområdet har gavn af. Som seneste skud på stammen i lokalforeningen er indsatsen Plads til Alle, som i partnerskab med Fritidsbutik i Fredensborg Kommune, skal sikre alle børn et aktivt fritidsliv.

Fredensborg Kommune har i en årrække arbejdet med indsatsen Fritidsbutik, som er et tilbud til børn og unge i alderen 6-17år, der ikke er foreningsaktive. Fritidsbutiks primære funktion er at hjælpe børn og unge med at få kontakt til at fastholde kontakt til fritidsaktivitet i fritiden.

Plads til Alle er oprindelig udviklet i 2012, og flere end 600 børn er indtil videre hjulpet ind i fritidstilbud gennem projektet. jbe

Publiceret 01 February 2018 08:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV