DEBAT:

Så skal der arbejdes

Af Venstres byrådsgruppe

Nu er valgkampen ovre, og arbejdet i den kommende valgperiode skal i gang. Venstre gik til valg på at ændre på forholdene og beboersammensætningen i nogle af vore sværest belastede boligområder for at vende udviklingen i disse områder – til fordel for nuværende og kommende beboere og for kommunen.

Det var relevant før valget, og er naturligvis lige så relevant nu efter valget. Det understreges af statsministerens nytårstale, og den brede tilslutning til den fra alle sider inklusiv Socialdemokraterne i Folketinget og KL, samt Landsbyggefonden. Værktøjet hertil er på plads.

Nu, hvor valget er overstået, forventer Venstre, at det øvrige byråd klatrer ned fra valgkamptræerne, og beroliger beboerne i de almene boliger, som især Socialdemokraterne fik skræmt fra vid og sans om Venstres onde planer, og kommer i arbejdstøjet for at løse problemerne i stedet for at vende det blinde øje til. Vi har en opgave med at sikre en bedre miks af vore boliger, så der bliver trygt at bo overalt i vor kommune.

Publiceret 04 January 2018 08:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV