DEBAT:

Bekymrende udvikling i Fredensborg

Af Torben Vardal, Jernbanegade 30 st.th., Fredensborg:
Har lige læst udmærket indlæg i Uge-Nyt om emnet. Og kan endnu en gang kun være enig. Parkeringsvagter ville være en løsningsmulighed, men helst skulle bilerne væk.

Det er en skændsel, at åbenbart ingen i byrådet tager sig af forholdene i byen. Borgermøde om emnet kunne det heller ikke blive til.

Vi har ulovligt parkerede biler overalt i byen, der ikke tager hensyn til fodgængerne. Hvad skal vi dog med den sivegade, den har da helt klart ikke hjulpet på handlen. Nu har vi en spøgelsesby med tomme forretninger men masser af biler.

Der er taget så mange politisk forkerte beslutninger for byen. Centeret, Hegelsminde, der nu i hvert fald delvist er blevet tildelt flygtninge, (de skal jo være et sted, men det blev vist ikke nævnt på mødet om bygningen, at det var hensigten), og et historisk museum kunne have hjulpet byen. Man har åbenbart været mest interesseret i at få penge i kommunekassen på byens bekostning.

Al den snak om fremtidens Fredensborg virker uvigtig, hvis man ikke kan gøre noget for byen her og nu. Det er dårlige forhold for ældre uden bil og dårligt gående, at der ikke længere er indkøbsmulighed for dagligvarer i hovedgaden, så til byrådet:

KOM DOG I GANG!

Jeres manglende indsats er dybt bekymrende for en by i forfald.

Publiceret 17 May 2017 09:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV