Manden, der bor i den brændende lejlighed på Chst Boecks Vej i Fredensborg, var ude at lufte hund, da lejligheden blev raseret af flammerne.

Manden, der bor i den brændende lejlighed på Chst Boecks Vej i Fredensborg, var ude at lufte hund, da lejligheden blev raseret af flammerne. Foto: Finn Hansen, Byrd

Sket i ugen:

Brand, redningsaktion og tasketyveri

Se uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapoprt fra den forgangne uge

INDBRUD på Torpenvangen i Humlebæk. Indstigning via ulåst vindue på 1. sal. Stjålne genstande: Ur. Mellem lørdag 27. juli kl. 17.30 og søndag 28. juli kl. 13.

BRAND Torsdag 25. juli kl. 21.44 udbrød der brand i en lejlighed på Chrst Boecks Vej i Fredensborg. Lejlighedens beboer var ikke hjemme, da branden brød ud og ingen personer kom til skade ved branden. Årsagen til branden er endnu ikke klarlagt, men der er formentlig tale om en brand i en elinstallation.

INDBRUD Kirkeleddet, Fredensborg. Indstigning via opbrudt vindue i badeværelse. Stjålne genstande: ur, smykker og kontanter. Mellem lørdag 20. juli kl. 13 og søndag 28. juli kl. 2.

UDEN KØREKORT En 30-årig mandlig bilist blev søndag 28. juli kl. 20.35 standset på Niverød Kongevej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

TYVERI En 73-årig kvinde fra Humlebæk fik tirsdag 23. juli mellem klokken 14.05 og 14.15 stjålet sin pung, da hun var i Fakta i Humlebæk Center. Her var kvinden netop gået forbi hylderne med sodavand, da en engelsktalende mand spurgte hende, om der var sukker i den sodavand, som han stod med i hånden. Da kvinden havde sin opmærksomhed rettet mod ham, blev hendes pung, som lå i et indkøbsnet i hendes rollator stjålet. Manden beskrives som udenlandsk af udseende, 30-35 år, 173 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden, kort sort hår og iført mørkt tøj.

LIVLØS En 81-årig mand fra Espergærde blev tirsdag 23. juli kl. 18 op af vandet ved Havnevej i Humlebæk. Manden havde kort forinden badet sammen med sin kone og nogle venner, og da de var på vej op af vandet, opdagede de pludselig, at manden lå livløs i vandet. Det lykkedes, at få den 81-årige op af vandet, hvor der blev givet førstehjælp. Det lykkedes at få stabiliseret manden, som herefter blev fløjet til yderligere behandling på hospitalet.

TRAFIKUHELD En 29-årig mand kørte mandag 22. juli kl. 21.12 galt på Kongevejen i Fredensborg. Årsagen til uheldet, der var et solo-uheld, er ukendt og manden måtte en tur til behandling på skadestuen.

INDBRUD i villa på Humlebæk Strandvej i Humlebæk søndag 21. juli mellem kl. 16 og 17. Kælder opbrudt. Koster: Tra TV-apparater og et lille pengeskab med smykker m.m.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 31 July 2019 06:00