afasdfaf

afasdfaf

Politiets døgnrapport: Indbrud, brand og biltyve

Flere villa- og bilejere i Fredensborg Kommune har haft kedelige oplevelser i løbet af den seneste uge

TYVERI FRA BIL Søndag 10. marts fra kl. 17.30 og mandag 11. marts kl. 07.15 er der stjålet rat og en navigationsskærm fra en BMW på Hillerødvejen i Fredensborg. Nordsjællands Politi har i samme døgn modtager flere lignende anmeldelser i Nordsjælland.

BILTYV I Humlebæk forsøgte en ukendt gerningsmand at bryde ind i en Audi, som holdt parkeret på Humlebæk Strandvej. Det skete kl. 4.00 natten til mandag 11. marts, hvor et vidne hørte en bilrude blive knust og efterfølgende så en person løbe væk fra bilen og køre fra stedet i en anden bil. Personen beskrives som udenlandsk af udseende, brun i huden, 40-50 år, 168-170 cm høj, kraftig af bygning, iført sort dunjakke samt en hættetrøje, hvor hætten var trukket op om hovedet.

BILLYGTE-TYV Natten til mandag 11. marts kl. 3.15 blev et sæt forlygter stjålet fra en Porsche Panamera, som holdt parkeret på Strandvejen i Kokkedal.

BRAND Tirsdag 12. marts kl. 00.16 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til en adresse på Johannes Hages Allé i Nivå, hvor der var gået ild i en mikroovn efter ejeren havde sat en kage - pakket ind i sølvpapir - ind i den. Det er aldrig en god løsning, oplyser Nordsjællands Brandvæsen.

INDBRUD En terrassedør i en villa på Pile Alle i Fredensborg blev opbrudt tirsdag 12. marts i tidsrummet fra kl. 16.55 og 20.45. Ved indbruddet blev der stjålet to bærbare computere, kamera, smykker, taske og parfume.

INDBRUD i en anden villa på Pile Alle i Fredensborg, begået tirsdag 12. marts fra kl. 16.45 til 21.30. Vindue til kontorværelse brudt op. Der blev stjålet mobiltelefon og smykker.

RØG Nordsjællands Brandvæsen rykkede tirsdag 12. marts kl. 15.26 til Store Kro, hvor brandalarmen var gået. Det viste sig dog at være udramatisk, da stegeos fra køkkenet sivede ud i gangen og udløste alarmen.

REDNING En kvinde fra Fredensborg faldt onsdag 13. marts kl. 11.31 ud af sin kørestol og ned ad en lille skråning på Bagerstræde ud for nr. 16B i Fredensborg. Hun var ikke selv i stand til at komme op igen. En forbipasserende opdagede kvinden og slog alarm. Kort efter kom redningsfolk fra Nordsjællands Brandvæsen kvinden til undsætning og fik hjulpet hende op. Her blev hun tilset af ambulancefolk, men kunne dog selv rulle hjem i sin kørestol.

INDBRUD i en villa på Nørredamsvej i Fredensborg, begået torsdag 14. marts mellem kl. 7.45 og 20.20. Et vindue opbrudt. Der blev stjålet højttaler og kontanter.

INDBRUD Torsdag 14. marts mellem kl. 12-23.30 har en ukendt gerningsmand opbrudt vindue i en villa på Kovangen i Fredensborg og stjålet bærbar computer, to tablets og smykker.

INDBRUD Fra onsdag 13. marts kl. 19 til fredag 15. marts kl. 15.55 har en ukendt gerningsmand opbrudt vindue til udestue og derefter terrassedøren til et hus på Kovangen i Fredensborg. Der blev stjålet en bærbar pc.

BRAND Nordsjællands Brandvæsen rykkede søndag 17. marts kl. 18.32 ud for at slukke brande i to skraldespande ved Kokkedal Station. I forbindelse med brandene blev to drenge i mørkt tøj set løbe fra stedet.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 19 March 2019 07:00