Politiets døgnrapport: Gaderøveri, indbrud og narkobilist

I løbet af den seneste uge har der været indbrud flere steder i kommunen

NARKOBILIST En 22-årig mand fra Humlebæk blev natten til onsdag 30. januar klokken 01.35 standset på Niverød Kongevej og sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af cannabis.

TYVERI FRA BIL Rattet fra en BMW (3-serien) blev stjålet natten til tirsdag 29. januar mellem kl. 00.30 til 07.00, da den holdt parkeret på Humlebæk Strandvej. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

INDBRUD i en villa på Teglvænget i Nivå, begået fra mandag 28. januar kl. 16 til til tirsdag 29. januar kl. 7.30. Tyven er trængt ind via to vinduer i henholdsvis køkken og soveværelse, som henholdsvis blev opbrudt og aflistet. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over stjålne genstande.

TYVERI FRA BIL En taske med pung og diverse kreditkort blev stjålet onsdag 30. januar fra en Volkswagen Polo, som holdt parkeret på Egevangen i Kokkedal. Tyveriet skete mellem klokken 17.45 og 20, hvor en forreste rude i passagersiden blev knust.

TYVERI FRA BIL En taske med en bærbar computer, pas, valuta og solbriller, som lå i bagagerummet på en Volvo XC 60, blev onsdag 30. januar mellem klokken 16.45 og 18 stjålet, mens bilen holdt parkeret på Humlebæk Strandvej. Tyven knuste den bagerste, højre siderude.

INDBRUD i en villa på Kovangen i Fredensborg, begået fra fredag 25. januar kl. 21 til onsdag 30. januar kl. 7.20. Et vindue til soveværelse blev knust og aflistet i den ene side. Gerningsmanden stjal smykker.

GADERØVERI En 17-årig dreng fra Tisvildeleje blev torsdag 31. januar kl. 21.06 udsat for et gaderøveri ved Islandshøjparken i Nivå. En gruppe på seks-syv unge truede den 17-årige med en kniv til at udlevere sin pung og en ring. Han var sammen med nogle kammerater, og en 19-årig mand fra Birkerød, blev sparket i ryggen. Nordsjællands Politi har ikke oplyst noget signalement.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 05 February 2019 00:00