Manden i Range Roveren sagde, han solgte køkkengrej. Den historie troede borgere i Humlebæk dog ikke på. Foto: Mostphotos

Manden i Range Roveren sagde, han solgte køkkengrej. Den historie troede borgere i Humlebæk ikke på. Foto: Mostphotos

Ugens politi: Indbrud, butikstyveri, spritkørsel og køkkengrejsælger

KOKKEDAL Indbrud i villa på Havrevænget i Kokkedal mellem torsdag 18. oktober kl. 13 og mandag 22. oktober kl. 10.51. Et vindue til alrum og køkken brudt op, og der er blandt andet stjålet spiritus.

KOKKEDAL Tirsdag 23. oktober kl. 11.25 blev en patrulje sendt til Kokkedal, da en 63-årig mand fra Nivå havde forsøgt at forlade Rema 1000 med noget slik og frugt uden at betale for varerne. Den 63-årige erkendte og blev sigtet for tyveri.

HUMLEBÆK Tirsdag 23. oktober kl. 13.05 anmeldte en borger fra Kystvej og kl. 16.38 på Frederikkevej i Humlebæk, at en sort Range Rover på tyske nummerplader havde været på besøg på vejen, og at en mand var steget ud af bilen under påskud af, at han var kørende sælger i køkkengrej. Borgeren fandt hans opførsel og historie meget mistænkelig. Anmelderen beskrev manden som: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, brunt mellemlangt hår, der var lagt tilbage. Talte: Engelsk, Iført: skjorte med mørk pullover ud over. En borger aflæste nummerpladen delvist. Den er formentlig GELK777.

HUMLEBÆK I tidsrummet mellem mandag 22. oktober kl. 8 og onsdag 24. oktober kl. 10:00 er der begået indbrud i en villa på Boserupvej i Humlebæk. Indstigning via opbrudt vindue ind til soveværelset. Stjålne genstande: pengeskab, sølvtøj, smykker, bilnøgle.

FREDENSBORG På Humlevænget i Fredensborg har der været indbrud i en villa mellem søndag 21. oktober kl. 9 til onsdag 24. oktober kl. 13. Vindue opbrudt. Stjålne genstande: Intet stjålet.

FREDENSBORG Indbrud i villa på Kromarken i Fredensborg. Vindue til gæstehus aflistet. Der blev stjålet to cykler.

KOKKEDAL Indbrud i villa på Avderødvej torsdag 25. oktober mellem kl. 7.45 og kl. 11.15. Indgang gennem hoveddør ved rudeknusning. Stjålne genstande: Kuffert, sko, taske, overtøj, spillekonsol med tilhørende spil, tablet, bærbar computer og smykker.

FREDENSBORG Fredag 26. oktober mellem kl. 17.30 og 20 er der begået indbrud i en villa på Søvej. Et vindue blev opbrudt og der blev stjålet smykker.

KOKKEDAL En familie på Fasanvænget kom lørdag 27. oktober kl. 22.10 hjem til et opbrudt hus. Med et ukendt redskab var terrassedøren brækket op. Indbruddet er sket fra kl. 18. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

NIVÅ En 46-årig mand blev søndag 28. oktober kl. 09.28 standset på parkeringspladsen ved Nivå Center. Her viste en alkometertest, at manden havde kørt bil, selv om han var påvirket af spiritus over det tilladte. En blodprøve blev udtaget og skal nu fastslå den eksakte promille.

Publiceret 30 October 2018 07:00